Ni glömmer väl inte fiskaffären?

Det är så lätt att visa smarriga bilder på maträtter från Hedlunds Havsbar eller glada människor som skålar i bubbel så vi kanske pratar lite för lite om att vi faktiskt är en fiskaffär också, en bra sådan. 

Så vad gör oss bra? Vi handlar på auktionen varje dag och vi handlar bara det som är bäst i säsongen, dessutom har vi hög omsättningshastighet på våra varor för att ni är många som äter hos oss och att det faktiskt nu är ett flertal andra restauranger som väljer att köpa sin fisk hos oss, det är vi mycket glada och stolta över.

Vi försöker också dela med oss av vår kunskap och inspiration för att ni där hemma ska lyckas i köket, det tycker vi är ett måste i en bra fiskaffär. Det finns inga dumma frågor så ställ dem, någon ur personalen kan svara, antingen i fiskdisken eller någon av våra duktiga kockar, och är det något riktigt knivigt som vi inte kan besvara på studs så tar vi reda på det åt er!

Kom in och prata med oss så fixar vi till något bra, välkomna!

Sugen på något gott?

Här hittar du vår meny för kvällar och lördagar. Naturligtvis finns här också massor av passande drycker, välkomna!

Varför heter det Hedlunds Havsbar?

Ja, det kan vid en första betraktelse kännas lite konstigt när ingen av oss som startade det heter Hedlund, men är egentligen inte så konstigt.
Visa fler